Scoutet af

Le management

En af vores scouts har kontaktet dig, fordi vedkommende synes, du har et smukt og unikt udseende, som giver dig et spændende potentiale for en mulig modelkarriere.
Her på siden kan du læse mere om, hvad det betyder at være blevet scoutet af Le Management.

En af vores scouts har kontaktet dig, fordi vedkommende synes, du har et smukt og unikt udseende, som giver dig et spændende potentiale for en mulig modelkarriere. Her på siden kan du læse mere om, hvad det betyder at være blevet scoutet af Le Management.

Hvad sker der nu?

Vi har formentlig fået et telefonnummer på dig eller din forælder, og du vil du snarest modtage en SMS fra os på dette nummer, hvor vi enten beder dig sende os lidt billeder af dig selv eller inviterer dig (og dine forældre) til et uforpligtende møde her på vores kontor. Hvis du ikke modtager en sms fra os indenfor en uge, efter du blev kontaktet af os, så tag meget gerne selv kontakt til os. Det kan være, vi har fået et forkert telefonnummer og forgæves forsøger at komme i kontakt med dig.

Hvis vi beder dig sende os lidt billeder, modtager du også en beskrivelse af, hvilken type billeder, vi ønsker at se samt hvor de skal sendes til. Du kan sagtens bruge et telefonkamera og en neutral baggrund derhjemme, vi forventer ikke mere end det. Efter du har sendt os dine billeder, kan vi enten vende tilbage med et svar om, at vi ikke kan gøre mere for dig, fordi vores team af bookere og agenter har vurderet, at vi ikke har en kundeefterspørgsel, der matcher dig som type. Eller vi kan vende tilbage med en invitation om at komme til et uforpligtende møde med os.

Når vi inviterer dig til et uforpligtende møde med os, er det for, at vi kan hilse på hinanden og blive klogere på, om vi måtte have nogen spændende jobs til dig. Mødet er helt stille og roligt, og vi gør meget ud af, at det skal være en god oplevelse at komme dig. Til mødet vil vi gerne tage lidt billeder og mål af dig, så vi har en bedre forudsætning for at undersøge, hvad vi kan gøre for dig.

Efterspørgslen i vores branche kan variere meget, så uanset om vi kan tilbyde dig et arbejde som model eller ej, ændrer det ikke på, at vi har vist interesse i dig, fordi du er skøn, som du er, og det håber vi, du vil tage med som et stort kompliment.

Hvem er Le Management?

Som model hos Le Management, bliver du set for den, du er. Du bliver en ven af os og af huset. Vi ønsker at lære dig rigtig godt at kende, så vi ved, hvordan vi bedst kan guide og støtte dig som model, og så du føler dig tryg ved os. Du vil fra en start blive tilknyttet en agent, der fungerer som din go to i alle henseende vedrørende din modelkarriere. På den måde kan vi skabe en tillidsfuld og nær relation, så vi sammen kan løfte dig og din modelkarriere så højt som muligt.

Det vigtigste i vores arbejde er tiden og omsorgen for vores modeller. Vi har flere gange om året forskellige events, der bl.a. har til formål at styrke deres forståelse for branchen, deres kropsbevidsthed og for at ryste dem sammen, så vi alle får et godt sammenhold.

Med afdelinger i både Aarhus, København, Hamborg, Stockholm og Oslo er Le Management ét af verdens førende modelbureauer. Vores størrelse som bureau giver os mulighed for at være specialister i det, vi hver især er passionerede omkring. Vores team af bookere brænder for at skabe gode kunderelationer og spændende jobs, mens vores team af agenter brænder for at opbygge tillidsfulde relationer til vores modeller og have det strategiske overblik for deres karrierer. Sammen sikrer vi den bedste forudsætning for at skabe en sund og langvarig karriere for vores modeller.

Forventninger og muligheder

Der er ikke én måde at arbejde som model på. Vi bestræber os altid på at løfte vores modeller til deres højest mulige potentiale, men det er meget forskelligt, hvordan vejen dertil ser ud. Det afhænger både at skole, jobmuligheder og opbakning hjemmefra.
Nogen af vores modeller arbejder deltid ved siden af deres studier, mens andre rejser verden rundt som fuldtidsmodeller. Vi forventningsafstemmer altid med den enkelte model og familie om, hvordan vi skal arbejde os frem. Det kan forventes af os, at vi gør vores bedste for altid at være ærlige med hvilke muligheder, vi ser for vores modeller. Uanset hvilke af vores kontorer, man som model bliver tilknyttet, har man fra en start alle de lande, vi er repræsenteret i, som mulig arbejdsplads. Foruden vores stærke kundebase i Danmark, giver vores rækkevidde og netværk på det globale marked adgang til endnu flere internationale klienter og fotografer.

Arbejdsvilkår

Det er essentielt for os, at vi altid sender vores modeller ud til gode arbejdsvilkår, hvor der bliver taget hånd om deres mentale og fysiske sundhed. Vi er stolte medstiftere af Modebranchens Etiske Charter, der sikrer gode og trygge arbejdsforhold for modeller i Danmark. Vi er yderst opmærksomme på, at vi arbejder med unge mennesker, der alle er forskellige, og derfor gør vi os umage med at støtte og guide dem, så de styrker deres selvtillid og opbygger kompetencer, de kan bruge gennem hele deres liv.


Læs mere om Det Etiske Charter her.