Om at være model hos

Le management

Om at være model hos

Le management

Som model hos Le Management, bliver du set for den, du er. Vi ønsker at lære dig rigtig godt at kende, så vi ved, hvordan vi bedst kan guide og støtte dig som model, og så du føler dig tryg ved os. Du vil fra start blive tilknyttet en agent, der fungerer som din go-to i alle henseender vedrørende din modelkarriere. På den måde kan vi skabe en tillidsfuld og nær relation, så vi sammen kan løfte dig og din modelkarriere så højt som muligt.

Det vigtigste i vores arbejde er tiden og omsorgen for vores modeller. Vi afholder flere gange årligt forskellige events, der bl.a. sætter fokus på at opnå en bedre kropsbevidsthed, en øget forståelse for branchen og for at skabe et godt sammenhold.


Med afdelinger i både Aarhus, København, Hamborg, Stockholm og Oslo er Le Management ét af verdens førende modelbureauer. Vores størrelse som bureau giver os mulighed for at være specialister i det, vi hver især er passionerede omkring. Vores team af bookere brænder for at skabe gode kunderelationer og spændende jobs, mens vores team af agenter brænder for at opbygge tillidsfulde relationer til vores modeller og have det strategiske overblik for deres karrierer. Sammen sikrer vi den bedste forudsætning for at skabe en sund og langvarig karriere for vores modeller.


Send os en ansøgning

Måske er det netop dig, vi er på udkig efter. Du kan sende os en ansøgning ved at klikke her. Det er helt uforpligtende.
Vi glæder os til at høre fra dig!


Forventninger og muligheder

Der er ikke én måde at arbejde som model på. Vi bestræber os altid på at løfte vores modeller til deres højest mulige potentiale, men det er meget forskelligt, hvordan vejen dertil ser ud. Det afhænger af både skole, jobmuligheder og opbakning hjemmefra.

Nogen af vores modeller arbejder deltid ved siden af deres studier, mens andre rejser verden rundt som fuldtidsmodeller. Vi forventningsafstemmer altid med den enkelte model og familie om, hvordan vi skal arbejde os frem. Det kan forventes af os, at vi gør vores bedste for at være ærlige omkring hvilke muligheder, vi ser for vores modeller.

Uanset hvilke af vores kontorer du som model bliver tilknyttet, har du fra en start adgang til vores stærke kundebase i Danmark, Tyskland, Sverige og Norge. Vores rækkevidde og netværk på det globale marked giver adgang til endnu flere internationale klienter og fotografer.

Arbejdsvilkår

Det er essentielt for os, at vi altid sender vores modeller ud til gode arbejdsvilkår, hvor der bliver taget hånd om deres mentale og fysiske sundhed. Vi er stolte medstiftere af Modebranchens Etiske Charter, der sikrer gode og trygge arbejdsforhold for modeller. Vi er yderst opmærksomme på, at vi arbejder med unge mennesker, der alle er forskellige, og derfor gør vi os umage med at støtte og guide dem, så de styrker deres selvtillid og opbygger kompetencer, de kan bruge gennem hele deres liv.

Læs mere om Det Etiske Charter her.